Uite Schengen,nu e Schengen?!Uite lupul,nu e lupul!

Ni s-a acrit de cand tot suntem amanati,pentru diverse pretexte,cu privire la acceptul sau neacceptul in spatiul Schengen ,de parca ar fi raiul din cer,la care noi,ortodocsi,nu am avea dreptul!?

M-am saturat sa vad cum trebuie sa stam cu calusul in gura ,ca nu cumva sa suparam pe cineva de la Bruxelles,de parca el ne da de mancare,ca mai mult vedem ca ne ia!

Am tot indurat arestari,cu sau fara motiv,de doar s-o imbuna madam Vivian,dar,nici ea si nici altii,cu campanii interne electorale sau fara,nu s-au induiosat si mereu ne-au dat cu tifla,pe motiv ca avem prea multi tigani pe afara,prea multi cautatori de lucru tot pe afara,de parca nu tot ei ne-au dezindustrializat si ne-au transformat intr-o piata de desfacere proprie,fara  insa a avea si acces la fonduri banesti.

Noi cerem de lucru,dar nu ne da nimeni.Investitori vin,distrug si pleaca.

Personal,am 73 de ani si nu mai astept nimic bun nici de la U.E. si cu atat mai putin de la capitalismul,devenit imoperialist economic.

Joe Biden ne-a spus ca nu vom avea libertate ,fara a deveni economici stabili.Planul de anul viitor,facut tot cu FMI si BI,nu ne rezerva nici un viitor…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s