Moderatorii si asistentii de televiziuni

Seara de seara au loc un fel de lectii ,din ora in ora,pe diverse teme.

Moderatorii sunt un fel de profesori,dar ei nu au cunostinte pedagogice si nici rabdare,deranjand asistenta cu diverse tipete si cu reclame interminabile.

Asistentii,in fapt invitati,in general,nu sunt lasati sa vorbeasca,tot fiind bruscati si stopati,moderatorii fiind permanent grabiti si vorbareti si nici unul dintre subiecte ne fiind tratat pana la capat.

Nu stiu de ce ei inghesuie mai multe subiecte,pentru ca aproape zilnic ele se repeta ,chiar de mai multe ori pe zi.Publicul e plictisit de aceleasi teme, mai toate posturile   fiind televiziuni de stiri,ce urmaresc agenda zilei.

Nici programele,pe desfasurarea lor normala nu au nici o noima,emisiunile fiind facute dupa moderatori si nu dupa audienta si dupa preferintele publicului.Lipseste o preocupare pentru respectarea bioritmului publicului spectator,trezindu-ne,spre miezul noptii,cu emisiuni de devaluiri,etc.,ce implica tensiune si disconfort psihic.

Televiziunile se bat intre ele pentru audienta,dar nimeni nu se refera la dorintele si preferintele auditoriului,aspecte de care depind veniturile lor din reclame.

Sunt probleme simple,ce ar trebui analizate si optimizate,fara a fi lasate la voia intamplarii,fiind vizibile prea multe improvizatii,prea putina grija avandu-se de timpul telespectatorului,de posibilitatile sale de recreere si de odihna.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s