Trec zilnic pe langa un barbat ce se hraneste din propria urina!?

Habiteaza in prejma obeliscului ridicat de SRI in memoria luptatorilor antitero,care este luminat noaptea de doua proiectoare ,singurul loc mai bine iluminat practic din tot orasul,aflat in semibezna continua.

Premierul spunea ca avem exces de electricitate,dar se continua sualimentarea iluminatului public,de nimeni nu mai doreste sa iasa din case,acum,cand la ora 17 se lasa deja intunericul.

Pe banca,de pe partea dreapta a bulevardului Drumul Taberii,peste drum de Comandamentul Informaticii si Telecomunicatiilor,zace,practic in permanenta,un om neras,cu figura de caverna,in jurul a treizeci de ani,avand sub banca o sticla din plastic,in care aduna propria urina.Sticla are diverse niveluri si spuma deasupra,fapt ce dovedeste consumul de urina,de care am auzit ca se practica de cei din cadrul MISA.

In asemenea stadiu de existenta sordida au ajuns unii dintre concetateni si trecem pe langa astfel de stafii umane,prefacandu-ne ca nu observam nimic!?

Ce facem,oameni buni!?Cersetori folosesc adesea acest apelativ,oameni buni!Se gaseste scris pe un carton,pus la vedere,langa un londou sau chiar in fata unei femei chircite,aflate zilnic in piata Orizond,ce seamana mai mult a animal,decat a om!?

O alta tanara,cu ochi albastri,cu voce pitigaiata,cere in permanenta bani,pentru trai,la intrarea in diverse magazine alimentare,de pe acelas bulevard.O alta,de ani buni,cu acea placuta,si cu un copil in brate,se plimba prin tramvaiul unu,nu spune nimic,dar merge agale,pe langa fiecare calator,in cursul zilei,cans aglomeratia este mai mica.

Ne deranjeaza aceste aspecte.Suntem plini de compasiune pentru respectivii oameni tineri,aflati in asemenea stadiu de saracie.

Nu mai vorbesc cati scormonesc gunoaiele.

Ce facem,oameni buni?!Eu ma si mir,cum de ne mai descurcam cu un asa numar de oameni inactivi,pentru ca nu mai sunt locuri de munca si oamenii nu gasesc cu anii unde sa munceasca!?

Totodata,pe la subsolurile bancilor,prin casete nesigure,zac bani multi,nefolositi,pentru ca,se spune,ca mediul de afaceri este neprietenos.In loc sa-l facem prietenos,ne asociem din nou cu FMI si BI,care impun noi si noi restrictii consumului,plus vanzari pe nimic si alte impozite,din cauza ca avem deficit bugetar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s