Comentarii la niste fotografii:esti frumoasa,esti sexy,esti nemaipomenita!

Zilnic ,pe facebook,se perinda o seama de poze,majoritatea cu femei,ce solicita comentarii,dupa care multumesc frumos.Mai sunt si multiple invitatii la cafea,la somn usor,diverse pupaturi,fel de fel de alte femei dezbracate,fara sa lipseasca Dragusanu,Esca,etc.Apoi,diverse texte de provocare a atentiei sau de infricosare…Nu stiu ce ganduri au astfel de oameni,aparent absenti din cotidian,de la framantarile si problemele vietii de zi cu zi.

Practic, ii invidiez pentru acest mod de viata si de preocupari desuete.Sunt oameni tineri,preponderent femei,cu gandul sau in cautarea dragostei.

Unii dintre ei sunt mutati pe afara,simt din greu exploatarea,dar mai gasesc resurse spre a se confesa sentimental,sumar si mai mult pe baza de fotografii.

Involuntar,sunt decanul de varsta a celor de pe FB.Ma aflu in prezent pensionar si-mi omor timpul citind si scriind comentarii la aceste lucruri,fara a mai avea grija zilei de maine,desi existenta imi este mizera si chinuita.Involuntar,gandesc la ce vor face cei ce astazi sunt cu gandul si ochii dupa dragoste si frumos,in petreceri prelungite,unele pe la Dubai sau in terte destinatii,fara sa se gandeasca la faptul ca tineretea si implicit frumusetea nu sunt vesnice si vine o vreme in care trebuie sa prezinti un Curiculum Vitae,o carte de munca,un venit impozabil,din care sa rezulte si niste depuneri la fondul de sanatate si cel de pensii,mai ales.

Ceasul ticaie constant iar anii zboara neincetat.Promisa bunastare se tot amana.U.E. se pune cu fundul la gard,cum ne explica astazi Lucian Avramescu,tot opunandu-se intrarii noastre in Schengen,cu drepturi egale celorlalti.Tot el scria,ca Schengen este un orasel,precum Mizilul iar in Romania nu mai exista de mult romi,toti fiind de mult in vest,veniti doar la nunti in tara,cu Lamborghini,pe la vilele lor,inimaginabil de luxoase. Daca nu cred,pot veni sa vada iar daca nu stiu,le spunem noi,ca ei sunt cei mai mari comercianti din lume si se pricep la tot felul de afaceri,ca-ti sta mintea in loc.Pe noi,daca nu avem euro,ne-au parasit de mult,pentru ca suntem saraci si ei nu-si pierd timpul cu cei ce au buzunarele goale.Asadar,romii sunt la voi de mult,nu mai sunt altii de venit si va descurcati deja cu ei,de ani multi de zile iar lor nu le trebuie nici un fel de vize.Ati vazut,sunt dati afara pe usa iar ei intra pe geam.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s