Nu va atingeti de fiica presedintelui!

Iesirea de astazi al lui Traian Basescu a avut o singura tema:”Nu va atingeti de fiica mea! De ce sa se faca o comisie de ancheta pentru un privat?!”

Cum sa nu ne intereseze,cand ea jongleaza cu milioanele de euro si este o simpla notara?!Vrem sa stim si noi ce spun registrele si impozitele platite de Notariatul sau?!E interzis?!Prea bat la ochi sumele si achizitiile!

Nu este persoana particulara.Este legata, prin familie, de o persoana publica si ne intereseaza conexiunile in speta.Prea sunt multe vanzari anterioare si situatii neelucidate!

Indemnul parintelui de a ne adresa procuraturii este superfluu.Stim motivele.

Mai intai vrem  sa aflam niste date de la ANAF.S-a platit cu cash aproape trei sute de mii de euro,avansul la CEC.De unde provin aceste sume?!

Nu s-a incheiat sera si comisia se facu prastie!?Cineva a raspuns ,cu privire la demersul DNA-ului si domnul Antonescu considera ca comisia nu-si mai are rostul.

Detaliile creditului nu au fost elucidate,spune Razvan Dumitrescu.Este mult peste plafoane iar creditul este dat de CEC.Trebuie investigat,cum s-a intamplat.

De asemenea,este necesara si o comisie pentru retrocedarile din Ardeal iar Radu Tudor insista si pe tema clanurilor mafiote ale romilor din Timisoara,care pun stapanire pe oras.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s