Avem un priten in SUA ,care ne citeste zilnic!

Este imbucurator faptul sa observi ca ai zi de zi tot mai multi cititori anonimi,din locuri indepartate.

Neindoielnic,sunt macinati de dorul de tara,de starile de fapt de aici si sunt trist ca nu pot sa le dau deloc vesti bune.

O noua zi,un nou scandal.Noi tendinte de suprimare a libertatii de gandire,de actiune.

O noua scrisoare a unui comisar,aflat in celula,ce se declara nevinovat,sustinand ca totul este o inscenare.Oamenii,la Deva,ies in strada,in sustinerea sa iar autoritatile se prefac a nu observa acest lucru.

Din nou,a avut loc o cearta si o ruptura,de data asta intre Partidul Liberal si cel Conservator.Nu este la prima ocazie in care Partidul Conservator tradeaza,mergand catre cei mai puternici si in scopuri meschine,incercand sa aiba un candidat propriu la prezidentiale,contand pe o crestere a adeziunii publice la ei.Raspunsul dur si categorica despartire a liberalilor de ei,prin cuvantul autoritar si ireverentios al domnului Crin,denota nervozitate,dar si infatuare,stiut fiind aportul televiziunii Antena 3 la lupta politica.

Astazi avem meciul ultimei sanse, pentru Rio,cu Grecia ,la Bucuresti.Se canta vechea melodie Rio de Janeiro…Avem mari emotii si mari dubii…Jucatorii au primit sfaturi si urari de la fetele noastre ,tinere si frumoase,campioane europene si mondiale,unele,la judo,care pleaca sa se lupte in Japonia,tara de origine a acestui sport…Ele spuneau ca totul cere munca deosebita si daruire,plus incredere.

La Kazan,a ratat aterizarea un avion Boeing,cu oameni la bord.Avionul a lucrat si in Romania,avarobleme tehnice…Totul uneori depinde de un fir de ata…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s