Cine urmareste sa devina Trita Fanita ,numarul doi?!

Va amintiti,in 2oo4,cine scotea flacari pe nari contra mosierilor acaparatori,de genul Trita Fanita,care acaparase Insula mare a Brailei si pusese mana si pe silozul mare din portul Constanta?!

Nu se poate asa ceva?!-clama cu putere de la microfoane,de pe scene,din diverse orase,unde facea campanie electorala.

Au trecut de atunci zece ani si poporul i-a incredinta prin vot puterea,fiind amagit de promisiunile sale de dreptate sociala si de deviza:”Sa traiti bine!”-pe care a cum o traduce ca fiind doar o forma de salut!?

A intrat,in ultimul an de mandat,in patima pamantului si se concureaza,fara a mai spune,cu acelas trita Fanita,ramas acolo,tot mai puternic financiar,alaturi de alti baroni locali ,nesatui ca si el.

Insasi TB,doreste sa devina unul dintre baronii agricoli de Baragan!Deja a pus mana pe trei sute de hectare si mai cere inca doua suta,pentru a avea gaj de leasing pentru masini agricole!?

De ce doar el si cu credit formal de la CEC,pentru a nu se observa ce mari rezerve financiare a acumulat,de ce sa ne ferim s-o afirmam,de pe urma functiei in stat?!Altfel ,nimic nu se explica.Presedintele in functie nu are dreptul legal la nici un fel de afacere,iar el a recunoscut ca a facut acest lucru si nimeni nu l-a sanctionat!?

Ce exemplu da,de corectitudine si dreptate,pe care le tot clameaza verbal,dar in fapt aceste lucruri nu se observa?!

CTP spune ca ar fi de datoria DNA sa se ocupe de asemenea aspecte.Mircea Badea,ne fiind naiv,intreaba:care DNA?!Este tot aservit lui,ca el i-a tot sadit,asa cum a facut cu cele treisute de hectare de grau,plantate in aceasta toamna!Numai pentru aratura a mai trebuit sa scoata Ioana(Din buzunarul ei fara fund) inca o suta de mii de euro,pe langa cele trei sute de mii depuse la incheierea actului de vanzare-cumparare,pe langa creditul de un milion de euro,de la CEC,unde trebuie sa depuna rate lunare de sase mii de euro,timp de treizeci de ani!?De ue atata banet ,ca doar nu vinde droguri si nici nu are tiparnita de bani?!Prea ne cerede prosti iar unii inca mai pun botul la asemenea vrajeli,concluzioneaza Mircea Badea in Revista Presei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s