Scarita succesului

Zilnic urmaresc audienta blogului si ma bucura faptul ca treptat evolueaza.

Nu stiu de ce nu sunt deloc mentionate de catre cititori materialele cu iz politic,deosebit de arzatoare.Eu nu ma pot extrage din cotidian.Ma consider un om al cetatii,in sluba cetateanului. Ma implic direct,pentru ca viata mea este la fel de periclitata,ca a tuturor si ma revolt ca si multi dintre ei,cand observ ca unii isi permit de toate,facand parte din aceeasi societate; pentru ei totul se poate iar pentru noi -nimic.

Nu inteleg cat mai putem observa cu pasivitate aceste abuzuri,fara sa reactionam,sa ne mai lasam prada minciunilor sentimentaliste cand votam si promisiunilor desarte.

Toti se intrec sa ne minta,sa ne toarne cucute in urechi,sa ne otraveasca iar ei sa mearga triumfatori mai departe,far cea mai mica jena…

Macar daca ar merita prin ceva aceste lucruri.Totul,asa cum s-a vazut in cei 23 de ani de pana acum de capitalism salbatic,s-a cladit pe minciuna si pe promisiuni desarte.

Nu vad de ce sa ne ocupam de reflexii poetice,de amintiri din copilarie,etc.,cand majoritatii dintre noi ne este atat de greu si de fara iesire situatia materiala iar ea continua sa se inrautateasca.

Nici nu va ganditi ce trai veti avea cand veti iesi la pensie,daca nu aveti stagiul intreg de cotizare sau ati platit contributii la un salariu minim pe economie. Noi deja suportam aceste lucruri si nu va dorim sa ajungeti intr-o stare si mai proasta.

Nu mai traiti de pe o zi pe alta.Nu va mai multumiti cu expediente.Cereti dreptul la munca si actionati pentru el!Nu mai fiti pasivi,pentru ca in joc este viata voastra.

Vedeti cum cel care ar trebui sa va slujeasca si sa raspunda pentru securitatea vietii voastre,pentru ca de aceea l-ati votat,se ingrijeste doar de propria lui avere,cerand noi si noi credite,de la CEC ,pentru achizitionarea a cinci sute de hectare.Pe ce bani?!Cu ce drept?!Oamenii de rand nici nu pot gandi sa ia un credit agricol,cu veniturile lor de mizerie!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s