Prietenul Ghetea!?

Nu stiu de ce unii stau cu decenii in posturi bine remunerate,practic regeste si nu mai vor sa coboare din ele,desi si-au facut plinul si nu mai sunt chiar tineri.

Se infig bine in scaun,a se citi in relatii,tot leaga diverse servici contra servicii,sunt vesnic binevoitori cu cei ajunsi in functii eligibile,acorda ,desigur divese atentii si sunt rasplatiti ,pentru rudenii si slugarnicii,indiferent de ANi ,ANAF sau DNA.Toate sunt prescurtari pentru avertizarea celor din esalonul doi sau trei…Sa nu aspire la prea mult cascaval,ca se muta!-asa cum se descria intr-o carte din SUA.

Ghetea este,asa cum spune si numele,tare ca gheata.Numai ca nu rezista la cresterea temperaturii iar acest lucru speram ca se va intampla in foarte curand timp,gratie creditului enorm acordat familiei celui mai „sarac” locatar al Cotrocenilor.

Cei doi  „penibili”-remarca un moderator-se chinue sa puna de o comisie parlamentara,care sa ingroape ,ca de obicei,afacerea in anonimat si sa lase timpul in acel AMR de catane in termen.

Banii familiei TB ar trebui anchetati,insista acelas,dar,in Romania nu are cine s-a faca!?Poate importam ,macar din Italia,procurorii lui Berlusconi,ca tot suntem parte a marelui stat european.Nici de doua saptamana nu ar avea nevoie si totul s-ar pune pe tapet.Ar recupera si romanii un an ,dupa viata amara de noua ani,de pana acum…Fiica lui Marin Ceausescu spunea ca n-ar mai trebui nici un presedinte sa aiba mandat mai lung de opt ani,pentru ca pierde contactul cu realitatea.Toata lumea trebuie sa retina ca, nimeni nu e vesnic pe pamant…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s