Banii lui Basescu

Mircea Badea insista pe aspectul ca TB,bugetar pemanent,nu are cum justifica banii pe care-i are si investitiile efectuate.

Raspunsul lui TB este ca si altii au in declaratiile de avere sume importante iar de ei nu se leaga nimeni.

Nu este lipsit de interes acest aspect,insa el nu acopera problema.

De la Presedinte,cel ales direct de popor,cei care l-au votat asteapta corectidune si exemplu personal.Numai asa poate el insusi conduce lupta cu coruptia,pe care a clamat-o inaintea alegerilor.

Comisia parlamentara ,ce s-a alcatuit astazi,va face o analiza a averii presedintelui si legalitatii obtinerii acesteia.Pe langa locuinte peste locuinte,masini peste masini,in ultimul timp a devenit si mosier,pe trei sute de hectare si mai vrea sa procure inca doua sute.Se gandeste ca doar asa va deveni rentabil si recunoaste ca nici un roman nu poate face acest lucru,pentru ca nu pot plati rate inalte la banci.

Este trecuta drept paravan notarita Ioana,fiica mai mare,ce se pretinde a avea venituri de milioane din notarit!? Mircea Badea contesta veridicitatea acestor alegatii iar o privire pe declaratiile de venituri si cheltuieli ale notariatului Ioanei ne-a putea lamuri usor aceste aspecte.Nu stiu de ce nu face un jurnalist de investigatii o deplasare in acest scop la Registrul Comertului pentru aflarea adevarului.

Mircea Badea a incercat in emisiunea sa ,de dumineca seara,sa ne prezinta o demonstratie practica,aducand in studio o punga cu valuta,pentru a intelege si „ramele” de pe net ,in mod ilustrativ,ce inseamna respectivele cheltuieli iar Mihai Gadea a prezentat un tabel cu cincisprezece  mari tranzactii, de tot felul,efectuate de TB si fiica sa Ioana,in decursul functiei sale prezidentiale.

O minima respectare a deontologiei profesionale  interzicea asemenea afaceri in timpul mandatului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s