Dan Voiculescu a oferit locuinta unei familii cu trei copii ce dormeau in strada

Sinteza zilei a prezentat o familie cu trei copii,evacuata in strada de un proprietar.Parinti,doua fetite de scoala primara si un baietel ,de circa trei ani,de o rara frumusete.Cateva luni s-au chinuit locuind in strada,pana cand au fost filmati de o echipa de televiziune de la Observator.Mama lor spala fetitele la parterul unui bloc,la o chiuveta de la camera in care se aduna gunoiul si le trimitea curate zilnic la scoala.

Primarea le tot spunea ca nu are unde sa le dea si tot amana rezolvarea cu lista de asteptare,infiintata pentru orice problema care nu se rezolva.

Eu si sotia  suntem pe o asemenea lista de asteptare de zece ani si deloc nu progreseaza,fiind de asemenea evacuati de un revendicator.Ca noi sunt multe familii in stare de bejenire.

Primaria capitalei face orice alceva,in afara de locuinte pentru astfel de familii.Este inexplicabila aceasta atitudine inumana,in raport cu nevoile cetateanilor,generate de stari de lucruri actuale:de saracie,de continua perpetuare a restituirilor,fara preocupare fata de soarta celor evacuati,ce se aflau in acele spatii,cu forme legale de inchiriere ,de zeci de ani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s