Mircea Dinescu revine in politica!

Aparut,dupa o perioda indelungata de absenta,in emisiunea lui Rares Bogdan,Dinescu a spus ca este dispus sa se implice in politica,observand ca lipsesc oameni cu priza la public iar el are acest lipici.

Ne-a relatat din activitatea sa de agricultor si cea de fermier.Despre faptul ca agricultura este de subzistenta si preturile la produsele agricole sunt derizorii la producator.

A exemplificat cu pretul pe kilogramul de varza,care este 3o de bani si uneori chiar zece bani.Se imbogatesc doar angrosisti -distribuitori,care nu cheltuie decat pe transport ,livrand marfa pietarilor.

A vorbit si despre creditele de la banci,ce se obtin foarte greu si cu triple garantii materiale.Spunea ca,este problema bancii faptul ca a acordat Ioanei Basescu un milion de euro imprumut!?SRS spunea ca a luat un credit de doua milioane,nespecificand de la ce banca.El are credit,cu rate lunare de 18oo euro iar daca ar primi,ar mai lua ,pentru reamenajarea cramei,ocupandu-se cu viticultura.

A mai relatat despre faptul ca Dunarea romaneasca,desi are cea mai mare portiune a fluviului,dispune doar de doua nave de turism.Au venit austriecii, cu nave cu turisti,care au oprit la Cetate si au fost bine primiti de el.La anul vor veni mai multi.

Baltile Dunarii sustinea ca trebuiesc reamenjate si racordate la cursul fluviului,pentru primirea de apa si peste ,pentru ca pestii depun icrele doar in ape mai calde,statatoare.

Ar creste astfel productia de peste,hrana de baza a celor din zona.

Cu privire la lupta politica interna,s-a declarat dispus sa se implice,urmand sa revina, la Realitatea Tv, mai des, in viitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s