Ioana Basescu a venit,cu iubitul,la botezul nepoatei,intr-un un pardesiu cu buline mari albe

Tocmai se discuta in mass-media imprumutul sau de un milion de euro,ca si afacerile avocatului Radu Pricop,de mana cu care venise la botez,privind mostenirea cu pete negre a pamanturilor bratienilor.

Pe fondul de saracie generalizata din Romania,cei din familia si anturajul prezidential nu inteleg ca este deranjant sa se afiseze cu afaceri de milioane de euro,ce nu au deloc o sursa corecta de finantare,devenind sfidatori.

Presedintele se enerveaza,loveste in dreapta si in stanga,in loc sa observe ca totul pleaca de la un prost exemplu personal pe care-l da,cu diversele sale afaceri,ce-i sunt interzise,in timpul functiei publice de prim rang,pe care o detine de noua ani.

Faptul ca se formeaza o comisie parlamentara NANA si ca la Agantia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor noul director spune ca zilnic calca pe bombe din trecut,care trebuiesc dezamorsate,inseamna ca se apropie momentul ca respectivele buline sa fie usor scuturate,ca tot ne aflam in sezon de iarna si uneori ninge cu buline albe.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s