Romcontrol are o denumire abuziva si nu prea are obiect stabil de activitate

Venind din trecutul dictatorial,Romcontrol,inca din 1990 a devenit firma particulara si nu trebuia sa-si mentina denumirea,pentru ca nu mai reprezenta Romania,in ansamblul sau,ci doar interesele unor particulari-ca oricare altii-ce desfasurau activitati in tara noastra.

Sub vechea aura si cu oamenii din vechea structura s-a impus,in continuare,in diverse activitati,destul de variate,practic,prin caderea industriei,ne prea mai avand ce produse controla,astfel ca a numarat bancile  Primariei din Piatra Neamt,nu stim ce a facut pe la o jandarmerie din Cluj,etc.

S-a reprofilat pe evaluari,de genul celor ale pamanturilor bratienilor,marind de zece ori valoarea,in favoarea unor recuperatori si in defavoarea statului!?De aici se deduce concret ca Romcontrol nu mai slujeste Romania si ar trebui anulata aceasta denumire,obligandu-i sa-si aleaga o alta,pe specificul actual de activitate si fara a mai uzita de numele tarii.

Observam ca,multe firme,printre care si bancare,nu mai sunt deloc romanesti,dar poarta denumiri legate de Romania,inducand in eroare clientii neinformati.

De asemenea,in prezent firmele nu mai pot avea o mare varietate de activitati,ca la inceput,ci doar una,maxim doua in care sa se specializeze si sa se exprime.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s