Calculatorul meu e corupt!

Asa ma anunta in fiecare dimineata ,inainte de a-l porni.

Tot numara niste secunde si cu greu imi accepta intrarea, in cele din urma.

Ma tem ca s-ar putea in curand sa nu ma mai lase si veti ramane fara vesti de la mine.

Nu de altceva,dar,banuesc ca macar cativa cititori fideli or fi existand,dupa consecventa cu care ma straduiesc sa va aduc la cunostinta gandurile mele si framantarile noastre zilnice.

Surprinzator,azinoapte l-am visat pe BT si se facea ca ne dadea salariile.Cand randul a ajuns la mine,banii se terminasera,apoi el a spus ca ma va plati in valuta,pentru ca nu mai are lei schimbati ,s-a prefacut ca-mi ofera doua bancnote de cate o suta de euro si fara sa mi-i inmaneze i-a luat inapoi,spunand ca mi i-a dat!?

Este stilul lui de a prosti prostii,spune mereu Mircea Badea,care ieri il facea milog,pentru ca si la munte merge pe banii statului.

Sunt niste hakery ce confisca datele si cer bani,doua sute de lei,pentru a le restitui.Nu stiu de ce nu sunt pedepsiti?!Doar se scrie  cu seninatate des[re aceste lucruri…

Am fost la mall.Nu mai era agitatie,insa trenuletul de coasta tot a pornit,cu un singur pasager,om in toata firea si mi-a trimis o doza de praf in ochi,eu fiind sensibil la asa ceva,avand conjunctivita.

Azi mijeste din nou soarele,nu este deloc atat de neplacut cum a fost ieri,sotia isi asteapta doua dintre cele trei surori,cu ea fiind in total patru-norma ceausista,parintii sai nereusind sa aiba nici macar un baiat.

Am primit,la subsolul unei postari,urari de „La multi ani”,de la fiica mea Marina.Bine si macar atat,decat deloc.Facem parte din simpatii politice diferite,astfel ca relatiile s-au racit. Ce sa spun?!Devotament politic de mare clasa!?Mai nou,eu militez in stilul lui Nelson Mandela,pentru unirea fortelor pentru conlucrarea cu adversarul,spre binele comun al tarii.Motiv pentru care,imediat ce Nelson Mandela a fost depus in mormant,dupa decesul sau ,la 95 de ani,in urma unei indelungate suferinte,compatriotii i-au ridicat o mare statue din bronz,se spune,cea mai mare din toate cele existente,pentru meritele in reconcilioerea nationala in Africa de Sud,adanc divizata de separatism si rasism,pana la el…A platit acest ideal cu 27 de ani de temnita …

DNA-ul ar trebui sa ia masuri in privinta corupatorilor de calculatoare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s