De ce terenul Bratienilor ,din Stefanesti ,costa zece milioane de euro?!

Tatal meu a fost din Golesti,comuna Stefanesti.Primarul nici pana acum nu ne-a pus in posesie,pretinzand ca nu are teren.A pastrat, in schimb, pentru mostenirea Bratienilor,ca ea sa ajunga pe mainile unor revendicatori,cu pile,care,in prezent,asteapta de la stat zece milioane de euro,pentru acel teren,nelucrat si plin de balarii uscate,asa cum ne-a fost prezentat la televizor.

Recent,avocatul i-a cerut mana Ioanei Basescu; erau de mai mult timp in relatii.

Presedintele poate fi linistit in privinta achitarii imprumutului fiicei,de un milion de euro,de la CEC si tot asa se imbogatesc unii pe spinarea statului,tot mai coscovita.

Am intrebat,dar nu mi-a raspuns nimeni,de ce acel teren,evaluat de Romcontrol,in mod injust-asa cum anuntau evaluatorii autorizati-costa statul,adica pe noi toti,zece milioane de euro si de ce trebuiesc achitati de la buget,cand terenul exista,poate nu in totalitate si sunt unele smecherii cu incadrarea in intraviran,ce nu a existat ,desigur,initial.

Pentru ca aceste aspecte ne afecteaza pe toti,mai ales ca sunt si urmasul unor nedreptatiti din zona,astept ca cineva sa raspunda …De ce noua nu ni se da nici un leu si nici terenul avut cu acte legale?!De ce vita de vie de la Valeni,unde a fost un IAS,nu se restitue?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s