Cele doua blocuri avariate,in Calarasi si Craiova,arata ca primariile trebuie sa constriasca locuinte de rezerva

E iarna.Ce fac oamenii din blocurile in care se intampla diverse accidente?!Primariile sunt singurele in masura sa-si ajute cetatenii,dar trebuie sa aiba un fosd de locuinte de rezerva.

Nu se pot descurca cetatenii de rand,cu venituri modeste,pe piata libera.Costul chiriilor acopera intreg venitul lunar iar uneori nici nu ajunge.

De ce exista noatalgia fata de trecut?!In primul rand, pentru faptul ca la primarii se putea primi locuinte cu chirie,chiar si de catre burlaci.

Acum,prin actiunile de restituire a caselor nationalizate,o multime de familii au fost evacuate si nu au unde locui.Ma numar printre acestea si astept de zece ani o garsoniera,care nu mai vine,din partea primariei sectorului 4,care-la randul ei-spune ca ar trebui sa primeasca locuinte de la capitala.

Se fac tot felul de cheltuieli,mai putin pentru locuinte,desi acestea ar trebui sa fie primele urgente.S-au terminat tot felul de locuri de joaca,parcuri distractive pentru copii,patinuare,arteziene,banci,parculete,etc.E timpul sa se construiasca locuinte.

Tinerii nu-si pot intemeia familii fara sa aiba unde locui.

Recent,la Turda,o familie,cu fata si baiat,locuiau impreuna ,intr-o camera de 9 metri patrati!?Fata este multipla campioana la judo!Ce conditii de trai mai pot fi acestea?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s