Cu totii avem nevoie de tandrete!

Tandretea nu costa bani.

Ea cere sensibilitate,atentie,grija…

Un sot,i-a cantat  miresei,cantecul cu care o adormea ,cand era mica,tatal ei decedat intre timp.Mireasa a izbucnit in lacrimi…Stirea este pe afacebook,astazi.

Tot astazi, o alta stire,de data asta rauvoitoare,anunta ca fiica lui Horia Moculescu a devenit dama de companie.Era nevoie,de o asemenea pretins stire,data si ea in repetare,acum,la debut de an?!

Celor pe care nu l-au apucat pe Horia tanar,nu stiu cine a fost Horia Moculescu si  ce emulatie a adus muzicii si distractiei de pe litoral,dintre anii saizeci -saptezeci,cand eram invadati de turisti si viata era normala iar fiacare cetatean putea veni pe litoral iar seara putea comanda cate o friptura si o sticla de vin,de preferinta la „Moder”,i Mamaia,unde rege era Horia Moculescu,cu pianul sau si orchestra proprie,cereia se atasau cei mai buni interpreti din tara.

Am fost si eu,nu odata si am trait clipe adevarate,de viata frumoasa.

Aveam pe atunci sperante.Eu veneam tocmai de pe santierul de la podul in constructie de peste Dunare,la care participam,impreuna cu alti colegi,unii dintre ei indrazneau sa poarte barbi si blugi.Era o perioada de deschidere si de relaxare,ce ne permitea sa speram ca mergem spre mai bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s