Leul a devenit pisic.Cand pleaca Isarescu?!

Politica de bataie de joc a leului continua si dupa 24 de ani de la Revolutie.

Eu unul nu mai vreau asa ceva!Am intrat in 74 de ani si nu mai am timp sa astept nici investitori,nici reveniri ale economiei,puse tot de noi pe butuci si nu mai accept devalorizari  din tavan!?

Motiv pentru care cer deschis plecarea domnului Isarescu si instalarea unei noi politici monetare si cer guvernului mai multa responsabilitate in problema monetara!

An de an ne ducem laga 4,5 lei pentru un euro,in mod voluntar,doar-doar om parea mai atractivi pentru strainii dispusi sa ne subjuge.

Acest gen de politica nu a dat rezultate,cum bine se constata.Ne tot depreciem,toti ne arata cu degetul,pentru ca am devenit saracii Europei iar noi continuam sa facem aceleasi plecaciuni,asteptand iluzorii investitii,ce nu prea apar.

Cand ne vom relua soarta in propriile maini?!Cand nu vom mai aresta si fugarii investitorii proprii,tot preferand straini,care ne cumpara pe nimic si ne desfiinteaza apoi,fara sa raspunda,tot ce aveam?!

Se mai spune ca avem crestere economica!Daca ar fi ,s-ar vedea in cresterea valorii leului,nu in scaderea lui la minima posibila!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s