Urmeaza saptamana de foc a justitiei romane!

Gigi Becali cere sa fie intrerupta pedeapsa,pentru probleme medicale.

Cei condamnati in acelas dosar au fost eliberati inainte de anul nou.

Este destul ,din mai si pana acum,pentru un pretins schimb de terenuri neechivalent si pentru ca a retinut niste hoti,pana la aducerea masinii sale furate!?

Scrupulozitatea instantelor noastre este adesea iesita din comun,numai in anumite cazuri de persoane.

Luni,6 ianuarie,urmeaza realegerea CSM-ului si pronunatrea hotararii in cazul Zambaccian,privind familia Adrian Nastase.Acesta ne-a tot trimis mesaje de sarbatori in care noi am citit ingrijorarea si preocuparea  fata de noua cumpana prin care trece.

Imediat,vine la rand Relu Fenechiu si stabilirea termenului in cazul ICA,pentru care Presedintele de mult s-a antepronuntat,cu privire la Dan Voiculescu- puscariabil.Totodata,tocmai dumnealui spune ca lupta pentru independenta justitiei,reclamand superimunitatea de care ar fi intentionat parlamentarii sa aiba parte.

Au fost alarmate pana si reprezentantele diplomatice din tara,desi ,la o mai atenta analiza,nu era vorba de nici o imunitate in plus,ci doar de aspectul ca parlamentarii nu sunt functionari publici,fiind organe alese.

Ion Tiriac a spus ca Victor Ponta sa se tina de maneca prietenului chinez si sa uite de Schengen.Perioada de zece ani de la Cotroceni a domnului Traian Basescu,a fost un calvar,pentru ca tot timpul am fost amenintati cu bau-baul MCV-Schengen,pentru care se tot pretindea tribut in pierderea de libertate a unor oameni politici de varf.

Este momentul maturizarii si al autodezrobirii romanilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s