Servilism,favoritism prin notareala

Se perinda pe la noi de mult timp ploconeala in fata celor de la putere.

Basescu se preface a nu intelege ca banii castigati de Ioana din notareala sunt in fapt plocoane adresate lui.Se mai si enerveaza,cand i se spun astfel de lucruri,facandu-se si mai mult de ras.

Desigur,vina poate sa nu-i apartine in totalitate.Stiind ce putere a acumulat in toate sferele de influenta,toti profitorii vor sa se puna bine cu sefii.

Ariton,fost ministru al economiei,nu face exceptie.Aducand Gazpromul in tara,a pretins celor din Sibiu,care vindeau statii de benzina catre acest mare mogul sa intocmeasca actele tocmai la Ioana ,la Bucuresti,de parca pana la ea n-ar mai fi existat alte notariate!?

Basescu se preface a nu intelege servilismul.Fiica lui doar a constat vanzarea.

In curand,dupa ce nu va mai fi presedinte,moi vom constata ca nu va mai fi cautata de la asa de mari distante,pentru a i se face cadou comisioane grase.

Pentru a se trezi la realitate,avand in vedere si atitudinea de ultima speta avuta fata de Antena 3,cand reporterul Ionut Cristache i-a adresat intrebarea privind aceasta grozava notareala,realizatorii acestui post au pus in circulatie o noua petitie ,prin care i se cere demisia.Publicul a aderat la ea si in doua zile s-au strans peste o suta de mii de semnaturi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s