Despre viol,legat de jurnalistul Ion Cristoiu

Nu stiu,ce fel de oameni pot fi unii,care se pretind cultivati si condeeri profesionisti,care au stat in repetate emisiuni alaturi ci cineva,dupa care,in mod cu totul gratuit,sa scie ceva de genul:”M-am linistit.Dana Grecu n-a fost violata !?”Era raspunsul la o mizerabila stire inventata,cum ca jurnalistei i s-ar fi intamplat asa ceva ,la Cairo.

A fost intra-adevar o asemenea tragedie,cu o jurnalista americana,ce s-a aventurat in piata Takir,sa faca un reportaj,la caderea lui Mubarak,intre mii de barbati,infierbantati,agitati,dupa ce unul dintre ei,provocator,a spus ca tanara femeie ar fi evreica…A avut loc ceva apropiat de canibalism,salvata fiind in extremis de femeile egiptene.

De aici,sa faci o asemenea paralela oribila cu o intamplare asemanatoare Danei Grecu,pentru o rivalitate cu postul Antena 3,este distanta.

Scriitorul din Gagestii din Deal,care se tot lauda cu petrecerea timpului la Biblioteca,are gusturi macabre iar acest lucru a fost argumentat aseara de Mihai Gadea si prin prezentarea unor elogii,aduse de catre acesta lui Zelea Codreanu,pentru crimele pe care le-a tot ordonat,incepand cu anul 1934,intitulandu-se Capitanul si cerand supunere absoluta legionara tuturor.La emisiunea Profesionistii,in fata Eugeniei Voda,isi arata  respectul pentru un asemenea personaj macabru.

Nu este acum de mirare,cand s-a reorientat spre sustinerea lui Traian Basescu,dintr-o data,”de al dracu”,probabil vazand in acesta un nou despot intelept!?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s