Printesa sufletelor-lady Dy a noastra!

Disparitia din viata a tinerei si frumoasei domnisoare,de 23 de ani,AURA ION, a frant inima romanilor.

A cazut cu avionul ,in Apuseni,pe o vreme cainoasa,cand ingheta micul aparat in ceata rece si pierdea continuu din inaltime,prabusindu-se pe varfuri de brazi,in zapada,la peste 1400 de metri altitudine.

Era anul cinci la medicina si se interesa de transplanturi de organe,motiv pentru care se afla voluntar printre membrii echipajul de medici,plecati sa preleveze un ficat,de la un om aflat in moarte clinica,in urma unui atac cerebral.

De data aceasta norocul pilotului Adrian Iovan,pilotul micului avion,s-a incheiat si a adus avionul intre brazi,salvand in parte echipajul iar el ramanan incarcerat la manse,pierzandu-si viata.

Aura a intrat in stop cardio-respirator iar incercarile de resurscitare,in conditiile de hipotermie si a condamnabilei intarzieri a salvatorilor,prost dirijati de STS,au dus la pierderea vietii tinerei.

Medicii,cat si copilotul,au ramas in viata,cu contuzii si fracturi,fara a le fi viata periclitata.

Tanarul medic Radu Zamfir ,care si-a revenit primul,a facut tot ce a putut pentru a o readuce la viata pe Aura si a ramas marcat de tristete pentru nereusita.

Opinia mea-fiind doar o subpozitie,de care cer sa fiu scuzat-  este aceea ca fata se afla in echipaj si din cauza acestui frumos tanar,brunet,cu ochi albastri.Era prea frumoasa,segalnica si plina de viata,inca din copilarie,asa cum ne aratau imaginile primite din partea familiei la Antena 3.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s