Florina Cercel e si ea sarbatorita tot acum.Florin Piersic a implinit 78 de ani!

Aniversari triste,in perioada indoliata.

Actori frumosi,iubiti,dar timpul este nemilos cu tot ce traieste si apusul se apropie atat pentru ei,cat si pentru noi.

Nu stiu de ce scriam cu ani in urma despre aniversarea de 69 de ani a lui Piersic,chiar am vazut ca este adesea bifata de cititori iar acum aproape a trecut inca un deceniu si nimic nu s-a schimbat spre mai bine.

Deplangem inca,unii dintre noi,mai milosi,tragedia aviatica din Muntii Apuseni,faptul ca o tanara de 23 de ani,apropape medic,si-a curmat viata aici,in Apuseni,alaturi de pilotul avionului,pentru simplul fapt ca nimeni nu i-a localizat la timp si nu au venit salvatorii la vreme.

Este inca un semnal pentru faptul ca viata este pretuita la noi tot mai putin iar indiferenta si blazarea au pus stapanire pe oameni.

Ce-ar mai fi de spus?!Faptul ca iarna si-a intrat in drepturi si din nou,ca in fiecare an,sunt sosele blocate si oamenii ingheta pe drumuri.

Nu are nici un rost sa ne tot plangem,pentru ca nu avem cui,sunt oameni mari si trebuie sa ne avem singuri de grija.Azi,Ion Tiriac si cu o banca au mai facut cadou doua avioane utilitare,pentru nevoiele transplanturilor,care s-au pornit pe banda rulanta.Am devenit si donatori ,cat si primitori de piese de schimb.Arsinel se simte bine cu un rinichi de imprumut iar doctorul Bradisteanu repara inimi non-stop.S-ar zice ca avem sanse sa traim mai mult,daca ne purtam frumos cu noi si cu ceilalti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s