” Bineveniti sunt doar cei ce gandesc ca noi”.Ganditi voi ,oare?!

Din inchisoare,dupa o relativa pauza de lucru si stidii,ne scri din nou Adrian Nastase.spunand ca ar fi trebuit sa existe „O carte neagra a guvernarii PDL”-care sa fie”O piedica in calea uitarii”-cum incheiam in tinerete micile noastre randuri catre iubirile junetii. El ne spune ca portocaliii mizeaza pe cartea uitarii si din nou cauta sa se ascunda sub diverse initiala iar draga Stolo,care nu mai pare bolnav,a iesit din nou la plesneala,poate mai prinde un ultim stagiu de europarlamentar,caci tare e dulce si frumoasa varza de Bruxelles.

In lumina celor de mai sus ,glasuieste si Nutica,cu ifose de sefa,abia intrata in PMP,initiale cu iz obscen,de se tot vantura de colo dincolo,acum fiind si divortata-subliniaza presa binevoitoare.

In urma vizitei la Cluj,a celor doi mari ganditori si creatori de formatii,Boc s-a lasat convins sa adere la FMP,cei doi aruncandu-si priviri admiratoare intr-un local pustiu,pe deasupra maruntelului iar a doua zi dimineata si-au permis sa intarzie abuziv cu o junmatate de ora avionul de linie,tinand pasagerii cei de la aeroport,vblocati in autobuz,mai bine de o jumatate de ora.

Avea dreptate Victor Maghear,detinutul politic de 85 de ani,impins afara in branci pe scari de gealatii presedintiei,ce ar fi vrut sa intre in sala ,unde perora despre statul de drept destituitul,ca sa zica,din puterile lui slabe,de om chinuit si prost hranit:”Jos Basescu!”,dorind sa arate ca in Romania nu s-a schimbat nimic,asa cum ne relata dupa aceea la televizor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s