La revedere,Oprea,La revedere Fulea,La revedere Mirel….

Este ,dupa cum observati,vorba despre purtatorii de cuvant.

Intr-un stat civilizat,acestora le revine sarcina sa culeaga sesizarile,de pe diversele canale de informare si sa dea raspunsuri competente,discutate cu factorii responsabili.

La noi nu exista o activitate serioasa in acest important domeniu al relatiilor cu publicul.

Seara de seara televiziunile analizeaza si ridica probleme,carora nimeni nu catadicseste sa raspunda iar daca intamplator o fac,aceste raspunsuri sunt in raspar,mincinoase sau provocatoare.

De pilda,aseara s-a anuntat ca avionul de la Cluj,a plecat mai tarziu ,din cauza unui givraj ce s-ar fi petrecut la Iasi!? Raspuns de genul nuca in perete.Este opera domnului Oprea,cu barba neagra,din Deal.Pentru ca ,mai avem un Oprea,fara barba,la guvern.

Colonelul Fulea ne-a anuntat ca abia pe la 19,30 doctorul Zamfir a transmis ora de pe telefon!?El probabil  cerea socoteala ca daduse de la 16,00 toate datele si pana la acea ora de noapte,din padurea rece si salbateca,nu se prezentase nimeni,ca sa-i salveze.

Mirel a raspuns si el  ceva despre matrafoxare,departe de subiect,fapt ce ne face sa tragem concluzia ca purtatorii de cuvant ori nu-si cunosc atributiunile ,ori isi bat joc de ele!

Exista si o lege a raspunderii,dar nimeni nu se cramponeaza de ea.Un exemplu l-am avut aseara,cand presedintele asociatiei fostilor detinuti politici n-a primit raspuns la sase solicitari de audienta la presedinte…De-a dreptul bataie de joc.

Crin spunea recent ca doreste o guvernare in slujba cetateanului.Cred ca,dupa o Revolutie si dupa 24 de ani de baltire in necunoscut,ar fi momentul ca oficiile purtatorilor de cuvant sa se trezeasca si sa fie de un real folos celor care sunt la butoane,cat si cetatenilor,care au dreptul sa puna intrebarisi sa ceara raspunsuri…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s