Cui e frica de parlament si de ce?!

Cand dispui de o majoritate confortabila in parlament, de ce sa-ti fie frica sa te prezinti in fata lui pentru a solicita o schimbare?!

Aceasta este intrebarea pe care o pune Crin lui Ponta iar acesta tot zambeste !?Spune,ca, in respectivul moment ar trebui cerute mai multe schimbari.Ministrii cu delegatie sa devina ministrii plini iar daniel Constantin,foc-nevoie, ar trebui avansat!?

Crin isi pune pe masa mandatul in fata colegilor in dupa amiaza zilei de astazi,unde vor avea loc dezbateri interne aprinse.Pe de alta parte,Ponta spune ca prea se bate cu caramida in piept Crin pentru suprematia PNL,pentru ca el nu face acelas lucru,pentru PSD,dorind numai un echilibru de reprezentare intre partenerii de coalitie,acum cu importanta-chipurile egale,indiferent de ponderea lor parlamentara.Dupa ce au tot atras parlamentari de la PPDD,aritmetic,spune domnul Dragnea,noua alianta electorala PSD ar putea guverna singura.

In ultima saptamana tot se poarta sintagma se rupe,nu se rupe USL-ul,de parca ar fi un cauciuc de la prastie .

Consultarea parlamentului pe diverse probleme si discutiile in cadrul sau nu ar face decat sa lipezeasca lucrurile si sa intareasca puterea acestui forum suprem al democratiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s