Un egal cu Argentina la Bucuresti este onorant

Dupa ce o judecatoare satmareanca a trimis managerii fotbalului romanesc cu o zi inainte de meci la inchisoare,credeam ca vom lua o bataie sora cu moartea.

Vorba mamei,puneam parul jos de suiparare,pentru faptul ca mandria fotbalului romaneasc,numarul doi,Baciul Gica, mergea la inchisoare,mai auzeam aseara si tanguielile parintilor,de nici nu-mi mai venea sa ma uit la televizor la meci.

A tras cu ochiul sotia,de cateva ori si s-a bucurat de faptul ca tribunele erau pline iar Messi se afla pe teren.

Normal ar fi fost sa se intalneasca si sa vorbeasca cu Gica,asa,ca doi mari membri ai eschipei barceloneze,dar,n-a fost sa fie, pentru ca se amesteca niste femei in fotbal,unde este alta lume si alte obiceiuri,de natura extraterestra ,se spune uneori,chiar intergalactica,asa cum se exagereaza.

Motiv pentru care lui Messi i  s-a facut din nou rau de la stomac pe teren si a varsat,iertandu-ne de niste goluri.

Astazi Radu Tudor initiaza o actiune de gratiere pentru Gica ,la care desigur subscriu,desi nu vad sa i se acorde ,pentru ca MCV-ul cere mari sacrificii iar lupta pentru Schengen este pe ultimile luni de mandat.

A aparut,imediat si un alt sef la FRF,de care nu a auzit nimeni,un politician,fost consilier pe undeva si cu tangenta in fotbalul de sala.Se mai adauga,ceva legat de o renta viagera nesimtita ,pentru Sandu si Mitica,cei care au infiintat si condus SRL-ul fotbalistic de dupa revolutie de aici din romanica.

Ce-o mai fi  om mai vedea,ca de asta scriem aici,sa ramana o urma.Avem guvern nou,al tradarii PSD,cu niste neintarcati in ale conducerii,care vorbesc despre vanzarea usturoiului si alte asemenea…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s