De ce a fost trimis a doua oara Johannis la Sibiu?

  Pentru un simplu cetatean,cum sunt eu,este de neinteles faptul ca pentru a doua oara Johannis nu a fost acceptat in guvern,desi toata lumea-culmea-se prefacea ca-l lauda.Cu orice pret,chiar si cu acela de rupere a USL-ului,nu a fost acceptat de Ponta ca ministru de interne si indeosebi-vice prim ministru.

 Toata lumea una vorbeste si alta face.Acest dublu discurs este dezgustator iar Crin Antonescu i-a pus capat,prin iesirea PNL de la guvernare.Frenezia cu care s-au repozitionat cei cu cravate rosii,dovedeste ca asta-si doreau,desi jocul cu tradatorul Tariceanu este un nou exercitiu de mimetica.

Corul celor patru mii doua sute de femei,venite de 8 martie  la Sala Palatului,prin turism politic,pentru a-l ruga pe Ponta sa candideze la Prezidentiale,este de voma si aminteste trista perioada ceausista de rugamintii in realegeri,daca nu si recentul 100%, din Coreea de Nord,pentru deputatul Kim junior.

Ce au Iohannis,in care da si Adrian Nastase,din inchisoare,este de neinteles.Acum avem si cererea generala de gratiere a lui Gica Popescu,la care se adauga si cei unsprezece primitori de case,din Vadu Rosu,din urma inundatiilor,pe langa cele facute de Gigi Becali,ambii in privare de libertate,cu avertismentul -nu se stie pe ce baza legala luat-ca nimeni nu va mai primi pedepse cu suspendarea.

Opinia publica priveste spectacolul,ca de obicei, dezbinata si nu reactioneaza in nici un mod.

Cine poate explica de ce nu are voie Johannis sa conduca internele si sa fie,chiar si simbolic,viceprimministru,cand in noul guvern a devenit si Danut Constantin si Kelemen Hunor,etc.?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s