Am iubit pe cine nu ne-a meritat!

Amintirea Ileanei Sararoiu,interpreta de romante ,imi este vie in amintire.Una dintre cele mai indagite romante era cea in care spunea ca a iubit pe cine nu a meritat.Si o spunea cu patima iar la scurt timp a si murit,in urma unui infarct.

Astazi,Lucian Avramescu,a prezentat pe facebook un editorial prin care afirma ca electoratul este vinovat de situatia in care se afla tara pentru  ca am votat …pe cine nu ne-a meritat.

Sunt 25 de ani de cand votam si nu nimerim.Doar alesii au dus-o tot mai bine ,precum si acolitii lor.Au neobrazarea,cu toata situatia jalnica in care a ajuns tara,pe baza listelor de partide,aceeasi oameni sa acceada permanent la putere.Cand pierd guvernarea ,se muta la cele de la noua guvernare,fara sa mai spunem ca,grangurii sunt inruditi intre ei ,indiferent de partide.

Electoratul se lasa mereu sedus,dupa care se simte,chiar de a doua zi de dupa vot,in continuare abandonati iar promisiunile electorale uitate.

Recenta desfiintare a USL-ului  este o noua dovada a minciunii electoratului.Alegatorii privesc diferit aceste lucruri si se duc, intr-o anumita sau alta dintre parti,fara prea mult discernamant.

Ileana Saearoiu ne-a tot interpretat romanta”AM iubit pe cine nu a trebuit „,dupa care chiar a murit,accidental,si nu cred ca si noi trebuie sa murim cu acelas regret.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s