Sotii disperate si Stolo,indragostit la Bruxelles

      Elena de Basescu a creeat senzatie anuntand ca nu va mai candida la europarlamentare,desi are asigurat locul doi pe listele PMP si are si o suta douazeci de miii de sustinatori pe liste.Lasa sotiile disperate sa candideze singure,cat si pe indragostitul de Stolo sa petreaca a treia tinerete pe la Bruxelles,cu o tanara sulfina.

     Vorbeste greu ,emotiv,dar la slobozirea de otravuri se pricepe.Spunea ca cineva trebuia s-o ajute mai mult si in interesul general,pentru binele partidului nou infiintat,la sugestia tatalui sau  ,refuza sa mai candideze.

Am primit pe fb.niste poze care arata casa ei din Paris,asa ca de ce sa-si mai bata capul cu naveta la avion,la care Daciana poate sa intarzie,ca tot e asteptata,cand poate locui la Paris ,fara bataie de cap.

Pe Stolo l-a altoit pentru faptul ca a spus despre ea ca nu a fost niciodata raportor,ci doar compas se subintelege,in Parlamentul European.

Cu Luiza Monica nu mai are ce discuta,de asemenea,pentru ca este o carierista si o disperata,ca si cele doua sotii ale sefilor de partide,aflate la a doua candidatura.

Abia astazi se depun listele iar Mircea Deaconu mai are de strans cincisprezece mii de semnaturi.Impreuna cu fiica sa Anca,cu Emilia Hosu Longin si alti voluntari sunt de o saptamana in picioare,in zona teatrului Nottara din capitala,primind liste si omagii de la sustinatori.Renaste solidaritatea romaneasca iar acesti voluntari anunta ca vin atunci cand au pentru cine vota,asa cum este in cazul indragitului actor ,nedreptatit de ANI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s