Tara mea ca un nou lagar !??

     Suntem de sapte ani in Uniunea Europeana si Romania se transforma treptat intr-un fel de lagar inchizitional,ca pe vremurile inceputurilor comuniste de regim.

    Nu pot sa nu protestez atunci cand singurul eveniment intern,mult mediatizat cu voluptate de comentatoarele de televiziune,sunt noi si noi trimiteri in inchisori,indiferent de motivarile acestora.

   Am ajuns la cifra de patruzeci de mii de internati si tot urcam cu fiecare zi.In general -barbati,apti de munca si multi dintre ei intreprinzatori privati de referinta.

Printre ei,fosti ministri si a doua oara un fost prim-ministru.

 Amenintarile interne in diverse dispute se duc in directia internarii,de parca aceasta ar fi un paleativ de vindecare universala si sociala a tuturor relelor din tara.

Ori,in decembrie 1989 cu totii strigam libertate si credeam ca spre asa ceva ne indreptam.

Consider ca nu este in regula iar sociatatea civila ar trebui sa intervina,pentru potolirea acestui val de razbunare interna dintre cetateni.

  Cu totii avem o singura viata si nu ne-am nascut spre a o petrece in constrangeri si lipsire gratuita sau nu de libertate. Nu stiu daca si in alte tari europene este aceeasi situatie insa cred ca la noi deja s-a depasit masura in privinta a tot felul de condamnari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s