Pleaca,cumva,de buna voie cainii de la stana?

Observ,cu surprindere,tot mai multi suparati pe Crin Antonescu ca ar fi rupt USL-ul cu liberalii lui.Nu vor ,nici in ruptul capului,sa inteleaga ca a fost tocmai invers.

Este a doua oara cand a venit la Bucuresti,Klaus Johannis si a plecat inapoi.A fost preferat in locul sau Kelemen Hunor si ai sai.Care dintre ei cer autonomia si drepturi suplimentare minoritatilor? Kelemen uns viceprim-ministru iar Klaus nu a putut ocupa aceasta functie onorifica.Klaus putea fi ministru de interne iar vice la economie?!?

De ce e asa de greu de observat obstructiile pontiste?

Cine a adus-o pe Kovesi?Cine a semnat de a doua zi de dupa 9 decembrie pactul cu suspendatul,de care promisesera ca ne vor elibera? Cine a luat ministerul lui Mona Pivniceru si l-a dat rubedeniei sale Robert Cazanciuc? Cate afronturi si acte discreditare mai trebuiau sa suporte liberalii,cand ei fusesera impreuna votati sa guverneze,in cadrul USL?

Pentru cine este de buna credinta,nu mai trebuie sa creada in alte argumentatii subversive si sa vada realitatea.Unul dupa altul ministrii PNL erau chemati ,pe diverse pretexte,cu zece ani in urma si mai bine,judecati si condamnati.

Se instalase si functioneaza o coalitie antiliberala,care nu mai putea fi tolerata.

Toate celelalte alegatii sunt simple perdele de fum.Ca sa incetoseze privirile naive si  capetele lipsite de puterea de discernamant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s