Diplome care mai mult incurca

     Am inceput sa primim diplome de la ambasade pentru buna purtare.Ele vin la adresa ANi si DNA, pentru intensificarea luptei anticoruptie.

   Respectivele institutii nu exista in alte tari.Pe cale de consecinta,coruptie pare a se afla doar la noi si la vecinii bulgari.

  Episodul Mircea Diaconu a aratat ca se fac abuyuri administrative si uneori juridice,pe marginea unor interpretari excesive si eliptice a reglementarilor.

 Actorul a contestat si s-a judecat contra masurilor restrictive dispuse,timp de cativa ani,pana cand a obtinut,pe baya sprijinului civic,o deciyie favorabila candidaturii sale ca independent la Parlamentul European.

 Suntem in an electoral si lupta interna politica se intensifica.Ne plangem,la nivelul societatii de excese si nedreptati in modul in care se aplica legile,nu in aceeasi masura celor din tabere politice diferite.Imixtiunile externe nu ajuta cu nimic,pentru ca si ele sunt partinitoare si superficiale.O diploma este ,pana la urma,o coala de hartie cu un anumit text si o eventuala semnatura.Asupra obiectivitatii atribuirii sale este loc de discutii si interpretari.Mai bine ar fi ca asa ceva sa nu aiba loc,pentru ca nimeni de nicaieri nu are acest gir al autoritatii si impartialitatii in speta.

  

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s