IN PRAG DE INVIEREA DOMNULUI

Mai sunt cateva ore pana la inviere.E momentul unei noi spovediri. A murit Manuel garcia Marques si ne-a spussa scriem intotdeauna ce simtim si sa facem ceea ce gandim.A avut un scris deosebit de calm si de cald.A fost,nu se spune,un pionier al realismului magic in literatura.S-a lasat incinerat,nu inainte de asta comentand:”Omul moare nu atunci cand ar trebui sa moara,ci atunci cand poate”.De la o varsta incolo nu mai e chiar o problema.

Este o inviere cu probleme: in Siria,in Ucraina.Se fac avertismente ca vom fi vizitati din nou cu tancurile!?Aferi,Doamne!

Pe plan intern acelas balci la varf si AMR,de parca cu totii am fi catane sau condamnati.Mazare a scapat la mustata de pierderea libertatii,deocamdata,mai mult pentru faptul ca fetelor de la ICCJ le-a placut de el,si de faptul ca a plans de grija saracilor sai,trei mii la numar,carora le-a dat case si dotari interioare,plus scutire de chirie .A sustinut ca era absurd sa ia spaga de la asa ceva .

Berbeceanu si-a primit inapoi pistolul si permisiunea de a parasi tara.A afirmat ca nu concepe sa lucreze in alt loc ,in afara precedentului,la Brigada de Combatere a Crimei Organizate.Mai sunt printre noi oameni curajosi si corecti,chiar daca lichelele inca prevaleaza.

Nu am mai scris de mult pe blog,si-mi cer scuze fata de cititorii mei fideli.A fost rece iar azi a tunat si sigur vremea se va incalzi.Sunt semne de o noua buna recolta.

Acestea au fost stirile ultimilor zile,plus episodul Nana si insultele de la pupitrul din Deal,catre senatoarea Firea.Plangerea penala depusa este tot pe dreapta,desi este semnata de 169 de parlamentari,care mai bine votau pentru o noua suspendare  a areandasului obraznic si santajist. El acum spune ca nu ezita sa purceada in est la razboi,de parca ar merge el pe front.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s