O imbratisare eterna

Seful gherilelor columbiene(Armata de Eliberare Nationala guevarista) a transmis lui Gabriel Garcia Marques o imbratisare eterna. Cred ca acelas lucru i-au trasmis si cititorii marelui disparut, odata cu trecerea sa in eternitate.

Este prima zi de Paste si am fost la cimitir.Era plin de lume.Conform traditiei si noi,viii,transmitem celor care ne-au adus pe lume ,de Paste,imbratisari Eterne.

Omul nu moare atunci cand ar trebui sa moara,ci cand poate.Spune intotdeuna ce simti si fa ceea ce gandesti. Sunt ganduri ale pionierului realismului magic in literatura.

Tot in preajma Pastelui a murit si poeta noastra ,Nina Casian,la New Jork.

Aseara ,Florin Piersic,invitat la Antena 3,si-a sarbatorit,alaturi de noi,implinirea varstei de 77 de ani.Zboara anii.In curand va primi si cetatenia Republicii Moldova,pentru ca el vrea ca Prutul sa-i treaca prin inima,mai ales pentru ca apele lui i-au luat unica sora iar pe romanii de peste tot ii iubeste in mod deosebit.In Moldova de peste Prut este primit cu o duiosie aparte.Relata,privind pozele,cu el si cu colegii din filme,ca a devenit sensibil.Prea multi dintre ei sunt dincolo,in stele.

Ne apropiem cu fiecare zi de imbratisarile eterne.Scriitorul Stelian Tanase a facut infarct chiar inainte de inviere.A fost operat si speram sa fie salvat,de aceasta data.Inimile noastre obosesc primele.

Cristos a Inviat !

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s