Banul e ochiul dracului

E veche vorba,dar tot adevarata ramane.Te uiti si nu-ti vine sa crezi,De ce oare se acorda atata atentie unei femei.Peste tot e urmarita si prezentata,de parca o tara intreaga alta problema nu ar avea.Nu mai nici asa de tanara si nici nu emana cine stie ce inteligenta.Are o dictie proasta,neclara,repezita,pitigaiata,neinteresanta in exprimare.Cu toate acestea este pusa insidios pe tapet,aproape zilnic.

Zilele acestea a fost in Bucovina.Ne tot arata,in poze pe FB,cat de vrednica este,desi nimic nu i se potrivea,cu facaletul la invartit o foaie de coca,apoi cu niste pantofi rosii cu toc,in genunchia,in fata usii deschise a unui cuptor,cu o naframa urata pe cap,luata de la taranca ce o tot invata…Mircea Badea,in lipsa altor stiri, o prezenta ,aseara,la emisiunea sa nocturna”In gura presei”.spunand ca ce ne-am face noi fara ea?Lui tot i se pare prezenta ei distractiva,pe cand mie mi s-a acrit si as dori mult sa lipseasca,macar o saptamana.

Mai citim,tot pe FB,unde de asemenea avem cele mai multe si interesante stiri,ca Nuti este in continuare preferata in alegeri a domnului Baconschi,renumit ambasador la Paris,dar si curtezan in capitala noastra. Nu numai TB persista cu aceeasi tampenie,ca ar fi cea mai nimerita sa-i ia locul,alaturi eventual tot de micutul fost premier ideal Boc.

Toata aceasta panorama cred ca se invarte tot in jurul banului.Acum este bogata si se tot plimba-vezi Doamne!-electoral,tot aratand un mar in mana.Feisbugistii spun ca ar fi marul otravit al Evei.Cei din MPM,pe care i-am consultat,spun ca este o animatoare a lor si nu le pasa rezultatul.Vorba sa fie-cum se spune-ca targ se face!

   Pe dealul Humulestean,arde o cruce din lemn,inalta de douazeci de metri,iluminata electric.Pe maza ei,babele din Humulesti au retrimis-o pe Nutzi in parlament,desi profesorul lor Bratescu a iesit pe locul intai,dar nu a avut peste cincizeci la suta si atunci -nu se stie prin ce calcul-a castigat cel de pe locul doi.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s