Suntem cetateni europeni si avem drepturi!

Anunt si pe aceasta cale pe distinsii mei cititori,carora le multumesc pentru atentia pe care mi-o acorda,ca sunt prezent mai mult pe facebook,in actuala campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.Am deschis in acest scop platforma:”Suntem cetateni europeni si avem drepturi!”,la care poate participa oricine ,cu idei,luari de pozitie,din tara si din afara tarii.

Dorim ca Bruxellesul sa comunice cu noi,asa cum au venit pentru voturi Martin Shultz,ca si reprezentantul liberalilor europeni iar viitorii parlamentari europeni romani,in numar de 32,sa-si expuna activitatea -cei care au activat-sau sa-si ia angajamente.

Mircea Diaconu,candidat independent,patimeste -de unul singur-in campanie electorala solitara prin tara,servind masa pe un scaunel,langa un perete ,in Brasov,asistat de un caine pofticios si de o doamna sustinatoare.Viata e grea pe la noi,lipsesc banii si traim in provizorate riscante.

Europa nu prea ne ia in seama si ne tot considera cenusareasa ei.Acest lucru este incorect si dupa sapte ani de proba,trebuie sa inceteze.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s