Gealatii de la NANA

Pe data de 7 mai a.c. am avut o mostra de campanie electorala de tip nou,care prin nimic nu s-a deosebit de cele de pe vremea burghezo-mosierimii.

La Nana ieri a fost mare agitatie,cu ocazia sosirii marii candidate PMP,Nutzi.S-au deplasat mai multe televiziuni si au transmis evenimentul in direct.

Inaintea sosirii viitoarei mosierite locale,in parculetul satului,motivul sosirii ei,pentru a se fali cu marile realizari ale ministeriatului pe care l-a condus,s-au infiintat o trupa de comando,din tineri calaraseni,care se tot agitau pentru ca nimic sa nu tulbure intalnirea.Necazul a fost sosirea unei femei,imbracata intr-un capot gros,cu ochelari la ochi si cu o hartie alba impaturita in mana,care parea nervoasa si intentiona sa-i inmaneze oaspetei respectiva petitie.

Cei care s-au uitat la Antena 3,singura care a redat pe larg cele intamplate,au vazut cum respectivii se tot inghesuiau catre biata femeie si o tot apostrofau,cu intentia de a o face sa plece de acolo.Daca femeia nu s-a supus,un sef al grupului,in camasa alba,a luat-o de mijloc si a rasucit-o pana aceasta a cazut jos.Nimeni nu s-a impacientat,desi au observat scena,iar acelas individ a venind spre operatorii care filmau injurandu-i.Este acelas individ care a provocat scandalul la precedentele alegeri din comuna vecina,pentru ca nu iesea primar preferatul lor,fiind nevoie sa se repete alegerile.

Femeia agresata s-a ridicat singura,dar n-a mai avut curajul sa inmaneze hartia oaspetei la sosire.Cu o vesta roz ,ce o arata usor cocosata,doamna a dat mana cu cei prezenti,apoi s-a asezat pe o banca si a inceput sa vorbeasca in fata microfoanelor.Pe langa ea,ca deputata,mai erau de fata inca doi deputati,care faceau doar unele semne de liniste din maini.Inca unii lideri PMP de la Calarasi erau prezenti.Publicul,extrem de putin,facea o oarecare figuratie in favoarea oaspetei.

Gealatii se tot intorceau cu spatele in directia obiectivului de filmare,incercand ecranarea imaginilor.

O atmosfera deplorabila,agresiva,gratuita.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s