S-a nascut, Vasilica -2014 !

Era asteptat de la venirea anului nou,dar a deschis ochii pe lume azi noapte,la 22,34! Are 3,42 Kg. si 52 de centimetri.Deci,data nasterii:14 mai a.c.

Stiti ,desigur, este copilul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea.

Sunt colegii nostri de facebook,pe care-i vedem adesea in fotografii,mai ales legate de sport,in parcul Herastrau si in salile de fitness.Deja,se vorbea de azinoapte,cand va face spagatul?

E un eveniment fericit,intr-o familie de tineri,frumosi,ambitiosi,cu care ne intalnim adesea in emisiuni TV.

Va primi si el 42 de lei alocatie pentru copil!?? Avand in vedere ca mama a nascut intr-o clinica particulara,va inchipuiti cat de mult conteaza respectiva suma primita de la stat !

Ne bucuram si vedem cu cata greutate-din cele relatate-a aparut pe lume un nou pui de roman! In aceste zile se desfasoara in Republica Moldova un recensamant,in care,cetatenii de acolo sunt chemati sa nu se mai declare moldoveni,din moment ce vorbesc romaneste si au toate atributele de a fi romani.Doua veacuri si mai bine de ocupatie ruseasca,in actualele conditii de presiune psihologica din partea Rusiei,isi spun cuvantul.Oamenii se intreaba ce vor avea din asta?Ucrainienilor li s-a dat ultimatum ca din 4 iunie,daca nu achita datoria si nu platesc in avans,li se va sista gazul.Noi tot ne straduim sa ducem o conducta de gaze ,de la Iasi la Ungheni si nici de asta nu suntem in stare,tot gasindu-se niste pretinse impedimente neserioase. Avem totusi perspectiva de crestere a numarului populatiei romanesti cu circa trei milioane,desi ea inca se afla in doua state diferite,dar fratesti.De ieri s-a mai adaugat inca unul,deja devenit vedeta,si altii ce apar in continuare.

Sa ne bucuram!Viata merge inainte,cu cei noi nascuti!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s