Nu mai votati oameni care-si urasc tara!

Peste o saptamana votam pentru parlamentul european.

Luiza Macovei a ajuns la Mizil si era noaptea.Dar a iluminat cu o lanterna placa de localitate,dupa care a inceput sa spuna ca Adrian Nastase este la inchisoare,ca si fiul lui Cozma are un proces,precum si tatal lui.

Voia sa spuna ca acestea sunt realizarileguvernarii PDL,in frunte cu Traian Basescu.

Sumbru tablou.Luiza tine sa se mandreasca cu el si prin asta cere o noua delegare la Bruxelles,pe inca cinci ani,ca mai are ceva de soptit in urechile doamnei Reading,de rau despre tara sa.

A umplut capitala cu afisele ei,alaturi de colegul Stolojan.Normal,au fonduri de propaganda,dupa salariile europene incasate,din cotizatia tarii.

Nu stiu cine le va da din nou credit de reprezentare a intereselor tarii la Uniunea Europeana.

In cei cinci ani iar unii chiar sapte anide Bruxelles alegatorii au avut timp sa-si faca propria imagine,fie si dupa datele furnizate de posturile de televiziune,despre activitatea celor 32 de romani delegati la Parlamentul European ca membrii ai acestuia.

Nu am fost primiti in Schengen,cu toate ca am cheltuit un miliar si jumatate pe tehnica de securizare a granitelor. Fondurile au venit pe sponci,dupa care in parte s-au retras,pentru inadecavata utilizare ori au fost adesea blocate.Cei 32 de deputati au manifestat destula pasivitate iar unii deputati criticau tara de la Tribuna Parlamentului European,indeosebi doamna EBA si doamna Macovei,cu cele doua milioane de la referendumul de demitere false,lucru care nu s-a adeverit,dar a contribuit la ramanerea lui Traian Basescu in functie,desi fusese legal destituit prin votul popular liber exprimat de catre alegatori.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s