Dezmatul de la MTD a fost cauza suferintelor populatiei din 2010-2011 ??

    Cifrele prezentate aseara de Mihai Gadea cu privire la bugetul si suplimentarile lui repetate la ministerul doamnei Udrea,in anii de asa-zisa criza,uimesc populatia,care a suferit de taieri cumplite ale veniturilor in mod nejustificat si nebunesc.

Oamenii plangeau de foame si erau exasperati iar guvernul aloca in nestire milioane pentru parcuri la tara,terenuri de fotbal,podete invizibile si vestiare incuiate,precum se telegondole si partii de schii,de parca am fi ajuns in paradis si nu aveam ce  face cu banii??

Nu mai tine minciuna Traian Basescu! Nu a fost nici o criza !Ati fost irationali si aproape nebuni! Miliardele de lei se duceau nu se stie unde si nu se stie de ce,in timp ce oamenii ajunsesera la disperare din lipsa banilor pentru o minima existenta.

Ce fel de investitii au fost cele facute de voi si ce eficienta au avut?Nici una!Niste instalatii de tras telecabine,care ruginesc nefolosite,niste terenuri de fotbal la sate,ce n-au canalizare si apa curenta,care stau inchise,din lipsa de jucatori si de celelalte dotari curente de functionare.Bazine de inot la sate,etc.

Cine a aprobat asemenea lucruri,inaintea unor necesare locuri de munca si obiective economice cu mult mai stringente? Ce minti bolnave au fost acelea?

Tabloul crasei incompetente si al risipei criminale,dand vina pe criza,a fost demascat.Se vor face cercetari in privinta modului in care au fost repartizate si cheltuite peste sase sute de milioane de euro de acest minister in fiecare dintre cei doi ani.

O prima concluzie se impune:sa va fie rusine! O a doua,este ca trebuie sa dati socoteala pentru jaful produs din banii publici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s