Duminica votam pentru o altfel de Europa !

    De o vreme ne tot zbatem pentru alegeri in parlamentul european.Duminica iesim sa votam.Romanii trimit 32 de parlamentari,in completul european de 751 de membrii.Sunt multi doritori,in tara noastra cu un atat de scazut standard de trai.Cine sa fie alesii?Cei care au fost,mai cer noi ture.Semn ca e bine.Doar pentru ei,individual.Timp de cinci ani nu mai auzi o vorba de la ei.Stau si consuma.

De aproape o luna s-au tot preumblat prin tara ,incercand sa lamureasca lumea spre a-i vota.Numarul celor propusi este de cel putin trei ori mai mare decat a celor ce vor fi alesi. Va avea loc un fel de examen.

  Candidatii se tot impung.Apar tot felul de contre si chiar diversiuni de tot felul.

Ce vor alegatorii romani de la Parlamentul European ?Multe.Suntem ultimii din Europa in toate privintele.Acest lucru este nemeritat si ne nemultumeste total.In urmatorii cinci ani,ai noii legislaturi,dorim un altfel de sprijin de la noul parlament.Speram ca popularii europeni sa fie inlocuiti las conducere cu liberalii europeni si sa paraseasca politica de austeritate ,de peste zece ani,care nu a dat rezultate.Mai ales in ce ne priveste.

  Europa este inca divizata si raspunde in principal interesele celor mari.Discriminarea nu a incetat si ea se manifesta in special asupre celor mai slabi,de factura ortodocsa.

Ea va depinde si de afilierea politica a oamenilor pe care-i vom trimite la Bruxelles.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s