CRINUL TURBAT

   A venit si ziua bilantului,de dupa alegeri,mai bine nu venea.La procentele PNL sub asteptari,Crin a turbat si desigur si-a dat demisia,de la conducerea partidului,dupa ce -mai devreme-acelas lucru o facuse si Klaus Iohannis.

Aparent,nimic nu prevestea acest esec cu o zi- doua inainte.Legarea functiilor de conducere de rezultatul in alegeri,cu barem de 20 %,a fost iritanta .

Nu poti intra in inima publicului,oricat ai dori,mai ales cand are loc un continuu bruiaj advers,cand tema scrutinului nu are o miza concreta si cand saracia,de 25 de ani,este la ea acasa.

La o asemenea intrunire nefasta,pica si Tariceanu,nechemat ,neinvitat,tradatorul de la presedintia senatului,in barlogul lupilor furiosi.Insasi lupul epigramist,iritat,il intampina cu intrebarea :de ce ai venit?Tarata se credea Napoleon,revenit la Paris,dupa primul exil in insula Elba.S-a pus la vot,a avut doar alti cinci tradatori alaturi de el si a trebuit sa spele putina.Dupa aceea a fost data afara din PNL si Stroie iar Chitoiu,probail,urmeaza.

Lupta politica la varf este dura si nemiloasa.Conducerea demisionara a fost creditata sa ramana in functie pana la Congresul ,stabilit pentru luna iunie.

A starnit deceptie si neduimerire hotararea luata de aceasta sedinta a conducerii executive,ca alesii europeni ai partidului sa treaca de la liberali ,la popular europeni,pentru a contrabalansa puterea crescuta a socialistilor.Un act de razbunare politica interna,care a nemultumit la culme aliatii externi liberali.Din nou se va vorbi despre polica romaneasca cu epitetul de curva,mai ales ca,in campania electorala promisesera ca vor fi ALDE. Instabilitatea Crinului l-a facut pe Graham Wattson ,prietenul nostru,sa-l denumeasca ori nebun ,ori mituit.

  Vor urma zile politice incarcate,pline de dramatism.

PMP-ul este si el in valea plangerii iar TB ,dupa ce si*-a luat ce a cautat,tot fataindu-se fara rost pe la mare,se afla in carantina.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s