Nu mai cred in politica !

    Ce intreprinde acum Crin,cu unirea dreptei,atat de blamata de el anterior,intrece orice asteptare.Nu este doar el de vina.Electoratul i-a acordat PDL-ului o noua viata,desi se spunea ca al,condus de Emil Boc si sub papucul lui Traian Basescu,este cel care ne-a facut viata un calvar,intre 2010 si 2012,prin taierile de tot felul ale veniturilor si aducerea TVA-ului de la 19 la 24 %.Vad ca in ochii unor votanti a contat mai mult actiunile represive ale justitiei,dirijate tot de TB,prin care tot mai multi oameni au fost judecati si incarcerati.

PSD a fost votat excesiv,la recentele alegeri pentru parlamentul european iar PNL-ul nu si-a atins baremul propus,fapt ce l-au determinat pe Iohanis si Crin sa demisioneze,la sfarsitul lunii iunie urmand sa aiba loc Congresul PNL. Crin a subliniat de pe acum renuntarea de a mai candideaza la sefia partidului.

 A avut loc si o discutie preliminara PNL-PDL in care s-a hotarat o actiune concertata ,spre o fuziune la toamna,inaintea alegerilor prezidentiale.Un alt gest cotroversat a fost iesirea din ALDE si trecerea la PPE-mult criticat anterior-a aceluiasi Crin,fapt criticat de unii membrii din interior.Norica Nicolai s-a abtinut,dar comitetul Executiv a aprobat acest lucru.

PSD-ul ,prin vocea lui Ponta,critica aceste combinatii,desi la Bruxelles socialistii nu stau tocmai bine si merg si ei sa se aafilieze spre dreapta.A primit o mare adeziune in alegerile europene recente extremismul si euroscepticismul.

 In conditiile acestui talmes-balmes total,eu,ca votant si sustinator PNL,ma simt descurajat si raman in rezerva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s